Er du usikker på om 24onoff timeregistrering på nett og mobil er noe for deg? Last heller ned vår gratis timeliste mal i Excel-format. 

 

Uavhengig av om din bedrift bruker papir eller mobil, så er det viktig med faste rutiner for registrering og behandling av arbeidstimer.

 

Her kommer viktigheten med en timeliste-mal til overflaten. Kundenavn, prosjekt, prosjektnummer, klokkeslett og timer burde være i samme kolonne på alle registreringer fra dine kolleger, noe som vil gjøre fakturering og lønnskjøring mye raskere og effektivt, som igjen bidrar til at du kan bruke tiden din på andre områder i bedriften.

 

Last ned gratis Excel timeliste mal

 

Våre kunder sparer i gjennomsnitt én arbeidsdag i uken

 

 

24onoff tilbyr brukervennlige timelister, prosjektstyring, fravær og ferieplanlegger på nett og mobil, for én fast lav pris uten binding eller etableringsgebyr.

 

Vi hjelper daglig over 7500 fornøyde arbeidere fra ulike bransjer over hele landet ved å ta oss av det kjedelige papirarbeidet, slik at de heller kan bruke tid på kundene.

 

Timelistene leveres automatisk via pc eller vår gratis app til Android og iPhone, og ligger ferdig summert, klare for sortering og nedlasting på sekunder fra pc hjemme eller på kontoret.

 

Dette betyr betydelig mindre tid brukt på papirarbeid, oppdatert oversikt over kostnader og tid brukt på kunder og prosjekter, raskere fakturering, og økt likviditet.

 

Les mer og prøv 24onoff gratis nå

 

Hva sier våre kunder om 24onoff timeregistrering:

 

– Et enkelt system for alle som skal bruke det!» – Bygg 1 Lyngdal. Les mer.

 

– Med både faste og ekstra oppdrag er 24onoff helt perfekt for registrering, kontrollering og forenkler fakturering.» – Rengjøringssentralen. Les mer.

 

DEL
Mats er vår joviale Nord-Trønder, og jobber med digital markedsføring for 24onoff.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here