24onoff i 2019 – Nytt så langt, og hva som kommer

Det er 10 grader ute, med vind og regn. Det kan bare bety én ting: Fram med grillen. Sommeren er her!

Chris og jeg gikk oss en tur ute i det nydelige sommerværet langs Nidelven i Trondheim. Litt for å oppsummere det vi har lansert så langt i år, og ikke minst for å dele litt av hva som kommer de neste 6 månedene.

PS! Vi glemte å nevne Godkjenning / Attestering av timer, som du kan lese mer om i denne oppsummering for deg som ikke ønsker å se en video av to menn som er ute og går i regnet:

Nytt så langt i år

Fokus på integrasjoner

Første del av 2019 har i stor grad vært dominert av å få på plass flere integrasjoner mot ulike faktura- og lønnssystemer. 

Visma Lønn-integrasjonen vår fikk i april selskap av Visma eAccounting, før vi i mai lanserte støtte for Unimicro Økonomi, Huldt & Lillevik og Visma Business (ta kontakt for oppsett av sistnevnte).

Alle integrasjoner aktiveres med et klikk inne på Innstillinger.

I mai la vi også til Russisk oversettelse, og vi er nå oppe i 6 språk totalt.

Hva som kommer

Flere integrasjoner 

Vi er allerede i gang med utvikling av integrasjon mot Poweroffice GO, som blir etterfulgt av Visma Mamut.

Når disse er på plass vil 24onoff snakke med 7 av Norges mest brukte faktura- og lønnssystemer. 

En 600% økning fra vår enslige integrasjon mot Visma Lønn tilbake i 2018.

Nye funksjoner

Neste nyhet er veldig etterspurt av våre brukere som trenger tilgang til sjekklister, SHA-planer og HMS-dokumenter ute på arbeidsplasser; nemlig Fildeling

Med fildeling kan prosjektleder laste opp filer og mapper på et prosjekt, som tildelte ansatte kan laste ned fra 24onoff-appen for å lese, signere eller redigere, og deretter laste opp igjen. 

Vi håper å lansere fildeling allerede i løpet av august, hvis alt går etter planen.


Neste på listen er Godkjenning / Attestering av timer, som vil føre til bedre kontroll ved lønnskjøring og fakturering. Vi har ingen estimert lanseringsdato enda, men utviklingen har startet. 


Stor app-oppdatering kommer snart

Sist, men ikke minst, har vi en spennende nyhet på mobil. De siste månedene har vi nemlig jobbet med en stor oppdatering av 24onoff-appen på Android og iOS, basert på tilbakemeldinger vi har fått siden vi først lanserte nye 24onoff i 2017. 

Hovedfokuset i denne oppdateringen har vært å gjøre appen raskere, enklere å bruke, og samtidig tilby brukeren en mye bedre oversikt over egne timer. 

Resultatet er en lekker og moderne app, som endelig har samme design både på Android og iOS. 

Denne oppdateringen nærmer seg lansering, og allerede nå kan dere med Android-telefoner teste den ved å melde dere inn i vårt Beta-program, som du finner ved å scrolle litt ned på App-siden vår på Google Play

NB! «Beta-versjon» betyr at oppdateringen testes og utvikles fortløpende, og vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme bugs eller feil, selv om den har gjennomgått utallige timer med testing internt. 

Det var alt fra oss for denne gang. Husk at vi er lett tilgjengelig både på telefon, chat og epost, også i hele juli, hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger. 

Da gjenstår det bare å si god sommer fra alle oss i 24onoff.