24onoff inngår samarbeid med Bedriftsforbundet

dinbedrift.no

I 24onoff lever vi bokstavelig talt for å hjelpe små og mellomstore bedrifter i Norge med digitalisering av arbeidsdagen. Bedriftsforbundet har samme målgruppe som oss, og da vi fikk tilbudet om å være med som partner i deres nysatsning, dinbedrift.no, skjønte vi raskt at det var noe vi måtte takke ja til.

Jobber også for små og mellomstore bedrifter

Bedriftsforbundet har siden etableringen i 1992 jobbet for å påvirke næringspolitikken for små og mellomstore bedrifter, samtidig som de har tilbudt kursaktiviteter, advokathjelp og rådgivning for sine medlemmer. 

I høst lanserte de en helt ny nettportal som skal gjøre det lettere å lese relevante artikler, få hjelpen du trenger, og samle fordelene til medlemsbestanden. 

Medlemsfordeler for alle deler av driften

I anledning lanseringen av den nye nettportalen har Bedriftsforbundet inngått samarbeid med flere spennende aktører som tilbyr gode rabatter på for eksempel drivstoff, telefonabonnement, forsikring, strømavtaler, og ikke minst, timeregistrering til sine medlemmer. 

Hos 24onoff får Bedriftsforbundets medlemmer 35% rabatt på alle lisenser og 3 måneders 100% fornøyd garanti.

Vi ser fram til et spennende samarbeid i tiden som kommer. Du kan lese mer om Bedrifsforbundet og deres fordeler på dinbedrift.no.