Få 3 byggesøknader gratis med 24onoff og Norkart

24onoff lanserer integrasjon og samarbeid med eByggesøk
24onoff har inngått et samarbeid med Norkarts digitale byggesøktjeneste, eByggesøk, som gir bort 3 gratis byggesøknader for nye kunder til en verdi av 3000 kroner.

Både eByggesøk og 24onoff jobber hovedsaklig med håndverkere, og da vi skulle utvikle vår integrasjon som tar brukeren til eByggesøk-portalen direkte fra deres prosjekter i 24onoff – var det naturlig å utvide samarbeidet og tilby nye kunder det lille ekstra, særlig i denne vanskelig perioden. 

Alle 24onoff-kunder (både nye og gamle) som registrerer seg som en ny eByggesøk-bruker får 3 gratis byggesøknader verdt 3000 norske kroner.

Samarbeidet introduserer også en ny integrasjon som tar 24onoff-brukerne direkte fra prosjektsiden til eByggesøk-portalen (trykk for større bilde).
Er du ikke 24onoff-kunde? Prøv gratis nå

Avtal en demo for å prøve alle våre funksjoner og integrasjoner som lar håndverkere fokusere på arbeidet – helt gratis og uforpliktende i 14 dager.

Hva er eByggesøk?

eByggesøk fra Norkart er en av et fåtall tjenester som har fått «løyve» fra Direktoratet for Byggkvalitet til å levere en løsning for digitale byggesøknader etter at gratistjenesten ByggSøk ble lagt ned i høsten 2020.

eByggesøk har raskt posisjonert seg sterkt i markedet på grunn av sitt enkle brukergrensesnitt og en budsjettvennlig «betal-pr-søknad»-prismodell.

De har alt man trenger for å gjøre byggesøknadsprosessen så rask og smertefri som mulig, med blant annet sjekklister som sørger for at alt blir rett på første forsøk, og innebygd digital nabovarsel.

eByggesøk er en brukervennlig portal for byggesøknader
eByggesøk sørger for effektive søknadsprosesser og har en budsjettvennlig, forutsigbar prismodell.

Hva er 24onoff?

24onoff har siden 2012 levert digitale løsninger som gir håndverkere tid til å fokusere på stolt håndverk, og har i dag over 10,000 daglige brukere i Norge.

Det som startet med enkel timeregistrering og prosjektstyring, har i de senere årene vokst seg til å bli en brukervennlig og komplett alt-i-ett-løsning for små og mellomstore håndverkerbedrifter, som nå også inkluderer:

• Kvalitetssikring med over 100 standard sjekklister og skjemaer inkludert.
• HMS-håndbok og -løsning.
• Avvikshåndtering og bildedokumentasjon.
• Kommunikasjonsløsning skreddersydd for håndverkere.
• Egen nettsider.
• Utallige integrasjoner, som Poweroffice GO, Visma eAccounting, UniMicro, Xledger Lønn og flere.

Alt en travel håndverker trenger for å levere kvalitet på alle oppdrag, og bruke minst mulig tid på det administrative.

"Vi setter kvaliteten i høysetet! Med 24onoff har vi alle funksjonene vi trenger for å ha en effektiv og ryddig arbeidshverdag."
Eivind Røyseland
Prosjektleder

Byggfirma Martin Unhjem AS

Et eksempel på denne hverdagen kan du se i videoen fra da vi besøkte Byggfirma Martin Unhjem og deres regnskapsbyrå Vekstra Sør, som har forenklet og automatisert tidkrevende oppgaver med hjelp av 24onoff og integrasjonen til Visma eAccounting.

Slik får du gratis byggesøknader verdt 3000 kroner

For å få dine tre gratis byggesøknader, trenger du bare oppfylle to kriterier:

1. Være kunde i 24onoff (gjelder både gamle og nye kunder).
2. Ikke brukt eByggesøk tidligere (gjelder bare for nye eByggesøk-kunder). 

Hvis dette er deg, så trenger du bare ta kontakt med oss i chatten i 24onoff eller sende oss en e-post.

Er du ikke 24onoff-kunde? 

Det er lett å komme i gang (vi gjør faktisk alt klart for deg) – og du kan prøve løsningen gratis og uforpliktende i 14 dager før du bestemmer deg. 

Når du blir kunde, så venter det 3 gratis byggesøknader på deg, i tillegg til en enklere arbeidsdag preget av bedre kvalitet, raskere fakturering og flere fornøyde kunder.

Prøv 24onoff nå

Avtal en demo for å prøve alle våre funksjoner og integrasjoner som lar håndverkere fokusere på arbeidet – helt gratis og uforpliktende i 14 dager.