Få en oversikt over endringene som har skjedd i 24onoff

Det er mye som har skjedd i 24onoff den siste tiden. Vi jobber på spreng for å leve opp til vår visjon om å lage banebrytende digitale verktøy, og vi tar nye steg hver eneste dag. En konsekvens av slik nyutvikling er at vi ruller ut ny funksjonalitet så fort at det er vanskelig for alle å henge med i svingene. Derfor har vi laget en egen landingsside dedikert kun for å gi en oversikt over endringer som har kommet i plattformen.

Videoen over forklarer mer i dybden hvorfor vi valgte å gjøre dette, så ta en titt om du ikke har gjort det ennå.

Jeg venter her så lenge…

1. 80% raskere prosjektstyring og retting av småfeil

For de av dere som var lei av treg prosjektstyring og småbugs var dette vår største utfordring på nyåret. Vi jobbet natt og dag for å løse det problemet og den 10ende mars kunne vi endelig legge oss med et smil om munnen. Oppdateringen som skulle gjøre systemet 80% raskere og samtidig fjerne dumme regler som at man maksimalt kunne registrere 16 arbeidstimer om dagen var endelig en realitet.

Samtidig ble det mulig å registrere tid uten klokkeslett.

Så tusen takk for deres tålmodighet! Det betyr mer enn dere aner.

2. Litauisk oversettelse, sletting av kunder og ny verktøylinje

Den femte april markerte en stor dag for våre litauisktalende venner. For da var det endelig mulig å bruke systemet på litauisk språk. Vi jobber hele tiden med å legge til støtte for nye språk i 24onoff, slik at det blir enkelt for alle nasjonaliteter å ha kontroll på timene sine. Så gi beskjed om det er et språk du savner!

Samtidig for de med lange kundelister kom vi med muligheten for å slette kunder i listen deres.

Og for de av dere som var ekstra observante kom det også en ny verktøylinje for filtrering og valg av dato.

3. Bedriftslogo i rapporter, samt nylige kunder og prosjekter

Den 18 april kom vi med den Nå kan dere få bedriftslogoen i rapportene som går ut til kundene deres, og med det fremstå mye mer profesjonell.

Samtidig vil nylige kunder og prosjekter vises i listene når dere skal filtrere timelistene.

Hva er på vei?

Vi jobber nå med å få ut en beta av vår Chrome extension som blir offentliggjort til et utvalg kunder for testing. Denne gjør det mulig å registrere timer fra hvilket som helst nettleservindu, så lenge du bruker Google Chrome som din foretrukne nettleser. Dersom du ønsker å prøve denne kan du bare sende meg en e-post på christopher@24onoff.com, så skal jeg sende deg instrukser!

I tillegg jobber vi med å gjøre endringer på timeføringen, slik at det blir mindre klikk for å registrere ting som utlegg, materialer, arbeidstyper osv.

Det var alt for denne gang, er du like begeistret over endringene som oss?
Skriv din mening i kommentarfeltet under, så snakkes vi der!