Fra Heimdal til London

“Det er da ikke nok å bare være mester på Heimdal?” sier Tor i det han går ut fra møterommet, og sannelig har han rett!

 

Flere måneder er gått siden vi tok første «spadetak» mot lansering av 24onoff 2.0, og det er et fåtall av oss som hadde sett for seg hvor utfordrende, men desto mer spennende denne satsingen kom til å bli.

 

To sultne konseptutviklere ble i samarbeid med verdens mest joviale nordtrønder og et hav av erfaring i Tor Blaasmo, enige om å ta steget opp blant «de store gutta» og ut i verden. Sammen skulle vi utvikle og lansere verdens beste timeregistreringsystem og prosjektstyringsverktøy for små og mellomstore bedrifter.

 

«Frem med gråpapirrullen»

 

Treg prosjektstyring, hvit skjerm på telefonen når mobilnettet var utilgjengelig, ikke mulighet for offline timeregistrering, mangel på bildeopplastning fra telefon, mangel på timebasert fravær… listen ble lang, og stadig mer åpenbart ble det for oss at dette ikke kunne fortsette.

 

Kundene våre ønsket bedre, de fortjente bedre. Beslutningen var ikke vår til å ta, den var allerede så spikret at vi samme dag begynte å skissere opp det vi så for oss at 24onoff skulle bli i fremtiden.

 

Et system bygget på mer enn 5 års erfaring, i samarbeid med over 5000 brukere.

 

Det å lage et system som brukerne elsker, krever mennesker som elsker det de driver med. 24onoff 2.0 er et resultat av flere titalls fokusgrupper, brukertester og tilbakemeldinger fra mennesker som elsker sitt yrke, med et ønske om et system som skal gjøre det enklere å fokusere på nettopp det de elsker.

 

Vi er ikke bare stolte over det endelige resultatet. Vi er stolte over hver eneste samtale vi har hatt med våre brukere, hver eneste tilbakemelding vi har fått og alt engasjementet og spenningen vi har følt på knyttet til lanseringen.

 

Tenk at nå er dagen her

 

24onoff 2.0 er fra i dag et faktum. Nå er tiden endelig inne for at vi kan slå oss litt på kassa og si «dørene er åpne».

 

Timeliste-pc-mobil

 

Arbeidet stopper likevel ikke her. Denne dagen markerer bare begynnelsen på en enda mer spennende periode, og vi kommer til å jobbe dag og natt for at 2.0 fortsetter å gjøre arbeidsdagen enklere for hver eneste bruker. 24onoff 2.0 er bygget på en måte som gjør det mulig for oss å oppdatere systemet forløpende.

 

Det vil dermed ikke bli noen flere lanseringer. Ny funksjonalitet vil bli oppdatert automatisk, og ventetiden vil bli nærmest eliminert.

 

24onoff er fra i dag bygget for fremtiden, på lik linje som hvert eneste prosjekt våre brukere jobber med.

 

Veien videre

 

Nå tar vi steget ut i den store verden. Vi har allerede åpnet kontorer i London for å ta fatt på en ny epoke i historien om 24onoff. Visjonen er klar: Vi skal ikke bare bli størst i Norge, Norden eller Europa. Vi skal bli størst i verden.

 

Vi skal bli det verktøyet som binder snekkeren, tømreren, blikkenslageren og maleren sammen. Det verktøyet som står på lik linje med hammeren i forbindelse med bygg og anlegg. Det verktøyet som er med på et hvert prosjekt, stort som lite, verden over.