I kulissene hos 24onoff – Øyvind

Ettersom tiden har gått, har vi i 24onoff blitt godt kjent med mange av våre kunder (en hyggeligere gjeng skal man lete lenge etter). Nå er det derimot deres tur til å bli litt mer kjent med oss i 24onoff!

 

Vi vil presentere en ny medarbeider annenhver uke, og denne gangen er det Øyvind sin tur!

 

Øyvind

 

Øyvind er vårt siste tilskudd til support- og markedsføringsavdelingen. Han gjør sitt ytterste for å hjelpe, og sitter klar hver dag mellom klokken 8-16 i ukedagene.

 

Hvorfor liker du å jobbe i 24onoff?

 

Vi er en godt sammensveiset gjeng, og det er mye latter og moro på arbeidsplassen. Jeg liker også å ha en variert arbeidsdag hvor jeg kan jobbe med mye forskjellig, og gjerne også flere arbeidsoppgaver samtidig.

 

Det er alltid hyggelig å hjelpe både eksisterende og nye kunder med å ta i bruk vårt nye system. Det er ingenting som er mer motiverende enn å se at systemet blir tatt i bruk både i Norge og resten av Europa, og det å få tilbakemeldinger på hvor mye enklere arbeidsdagen deres har blitt. 

 

Hva er det første du ser når du kommer på kontoret om morgenen?

 

En smilende Nord-Trønder (som jobber med markedsføring) med navn Mats Knotten, lent godt tilbake i kontorstolen. En fin start på morgenen (vil de fleste være enige i).

 

Hvilket verktøy er favoritten din? 

 

Slegge. Gipsplater, dere har ingen sjanse!

 

Beskriv den typiske 24onoff-brukeren med ett ord?

 

Humoristisk!

 

Øyvind´s tips til kundene? 

 

Gi oss tilbakemelding på hvordan vi kan gjøre systemet bedre for deg, vi er alltid ute etter å bli bedre og hjelpe våre kunder!