Mannen bak stemmen

«24onoff, du snakker med Mats.»

Hvis du på et tidspunkt de siste par ukene har kontaktet kundeservice hos 24onoff for å få hjelp til noe du lurte på, så er det stor sannsynlighet for at du har snakket med meg. Hvis du har registrert deg som testbruker, og fått en telefon fra 24onoff med tilbud om hjelp til å komme i gang, så var nok det også meg. Men hvem er jeg?

Mats Knotten, Kundeansvarlig
Mats Knotten, Kundeansvarlig

Hei, mitt navn er Mats Knotten, og jeg er nyeste tilskudd hos 24onoff. Jeg har fått det hyggelige ansvar å være kundeansvarlig, noe som i første rekke handler om å gi god support til våre kunder, men det handler også om å ta kontakt med nye testbrukere og høre om de trenger hjelp til å komme i gang. 24onoff er et enkelt program å bruke, men som med alt nytt her i verden, så kan det være mye å sette seg inn i, og der kommer jeg inn.

«med flere tusen brukere ligger telefonen sjeldent stille for seg selv»

Jeg har hatt jobber som har omhandlet kundebehandling tidligere, dog på en mindre skala. Vi har mange kunder her i 24onoff, og med flere tusen brukere ligger telefonen sjeldent stille for seg selv. Jeg har også mye erfaring med datasystemer, i tillegg til en Bachelor-grad i Reklame fra Southampton Solent University i Storbritannia. Kort og ydmykt oppsummert, så liker jeg å tro at våre kunder er i gode hender.

Så neste gang du lurer på noe, eller vil ta kontakt for å gi oss skryt (noe som jo alle liker), vit at det sitter en blid og hjelpsom trønder på et kontor i Trondheim som er klar for å ta en prat.

– Mats Knotten, kundeansvarlig kundeservice 24onoff