Si hei til nye 24onoff!

I 24onoff tar vi opp kampen mot utfordringene som folk står overfor på jobben, enten det er på byggeplassen, ute på sjøen eller inne på kontoret. I fire år har vi vokst fra å være en liten utfordrer på timeregistrering i Norge, til å hjelpe over 5 000 håndverkere, designere og kontorarbeidere med å få kontroll på arbeidsdagen.

 

Vi har gjort mange feil underveis, men med en ydmyk holdning har vi både utviklet og lært oss hvordan vi skal prøve å bli best.

Spennende år

I Mai lanserte vi en helt ny versjon av 24onoff – basert på over tusen tilbakemeldinger og 55 230 arbeidstimer, og i sommer åpnet vi et kontor i London for å understreke vårt mål om at alle skal kunne utføre sitt håndverk på enklest mulig måte i en travel hverdag.

 

Logo-På-Mobil
Det nye ikonet for å åpne 24onoff-appen

 

I et år med så mange spennende nyheter følte vi at det også var på tide å bytte identiteten og modernisere oss til noe som både gjenspeiler vårt oppdrag, og samtidig markerer begynnelsen på et nytt og spennende kapittel for 24onoff.

 

Tusen takk for at du er en del av vårt fellesskap – vi ville vært lang unna målet om det ikke hadde vært for kunder som deg.

 

Mvh. 24onoff-teamet