Spørsmål og Svar: Svenn

I dette innlegget har vi samlet alle spørsmål våre kunder måtte ha, for å gjøre navneendringen vår så oversiktlig som mulig.

» Les også: 24onoff endrer navn til Svenn

Navnebyttet kort oppsummert:

• Navnet «Svenn» er basert på Svennebrev – et bevis for fullført opplæring og kompetanse for godt håndverk.
• Systemet er som før. Vi bytter bare navn, logo, ikoner og farger.
• Teamet er det samme – men vi er enda flere som skal jobbe for at kundene våre skal lykkes.
• Med på laget har vi vår nye investor Norselab, som gir oss muskler til å vokse og utvikle enda bedre verktøy for håndverkere.

Spørsmål og svar

Vårt nye navn og utseende vil ikke påvirke brukerne våre noe særlig, men vi tenkte det var greit å svare på de viktigste spørsmålene slik vi ser det, for ordens skyld.

Vi sikter oss inn mot mandag 22. februar – med forbehold om mulige forsinkelser.

Nei, dere trenger ikke gjøre noe som helst. Bare fortsett som før. 

Nei, dere fortsetter som vanlig med samme app. 

24onoff-appen vil oppdateres med nytt navn, nytt ikon og nye farger – men selve oppsettet inne i appen er det samme kjente.

Det nye ikonet for å åpne appen vil se slik ut: 

Du kan fortsatt bruke adressen 24onoff.no, som vil videresende deg til vår nye nettside, svenn.com, hvor du kan logge inn som normalt.

Et «Svennebrev» viser at håndverkeren har gjennomgått nødvendig opplæring og kan faget.

Et bevis på kvalitet og seriøsitet – og et hjerte for godt håndverk.

«Svenn» ble da et naturlig valg som underbygger vårt nye løfte om å gi stolte, seriøse håndverkere friheten til å fokusere på det de elsker.

Nei. Samarbeidet med Norselab gjør det lettere for oss å vokse (vi har allerede doblet antall ansatte) og sikte oss inn på å levere knallgode løsninger for håndverkere – slik at de kan bruke mer tid på kundene og håndverket.

Alle funksjoner i systemet i dag vil fortsatt være der, og vi vil fortsette å lansere nye funksjoner som hjelper håndverkere få flere oppdrag, jobbe lønnsomt, trygt og kvalitetsbevisst, og dekke alle regler og krav på en enkel måte.

Vi får nytt navn, nye farger i systemet og nytt ikon på mobilen – bortsett fra det vil ikke dette påvirke deg og dine ansatte noe særlig når det kommer til daglig bruk.

Alle knapper og funksjoner ligger på samme plass – både på pc og mobil.

Og vi er fortsatt den samme, hyggelige gjengen du kanskje har pratet med tidligere – og vår lynraske support vil forbli den samme. 🙂

Nei, ingen kontoer blir påvirket av dette.

Vi har allerede byttet prismodell for noen måneder siden, så noen av våre kunder vil bli varslet om en prisendring i god tid før deres neste fornyelse. 

Har du spørsmål du ikke fant svar på?

Ikke nøl med å sende en e-post til support@24onoff, ringe 95456740, eller ta kontakt på chat.