4 tegn på at bedriften trenger digitale verktøy

Timeregistrering-på-mobil

Det sies at man ikke skal reparere noe som ikke er ødelagt, men hva om man ikke vet om noe er ødelagt?
Her er 4 tegn på at det er på tide med enkle digitale verktøy som kan gjøre arbeidsdagen mer effektiv for hele bedriften.

1. Det går ofte noen uker mellom utført arbeid og fakturering

Jobben er ferdig, og dere er allerede i full sving med andre oppdrag. På kontoret venter bunker med timelister som skal sorteres, føres inn på pc, og faktureres.

Kunder forventer å motta faktura umiddelbart, og de blir lite imponert når faktura først kommer etter en måned eller to.

2. Ansatte leverer timelister på fredager, hvis de husker det

Fakturerbare timer er ferskvare, og burde lagres kontinuerlig med en gang man er ferdig for å forhindre svinn. Hvis man venter med timelistene til slutten av dagen, eller hver fredag på vei ut døra, vil det i snitt forsvinne 10 fakturerbare minutter for hver time.

Med en timepris på 1000,- betyr det at bedriften kan tape ca. 750 kroner hver dag pr ansatt.

Bare 6 % av håndverkere har innsett fordelene med digitale verkøy for timelister og prosjektstyring. Det betyr store muligheter for å dra fra konkurrentene med enkle grep.

3. Mangler nøyaktig oversikt på oppdrag

Ulempene med manuelle timelister på papir er mange, men manglende oversikt på løpende prosjekter er en av de største.

Usikkerhet og sene overraskelser vil føre til en dårlig opplevelse for kundene, som i verste fall kan føre til at de bruker andre bedrifter ved neste oppdrag.

4. Du bruker mye verdifull tid på å sortere timelister

Når timelister kommer inn med 12 forskjellige kunder og oppdrag på hver side, alle i forskjellige formater, må disse sorteres og summeres manuelt før de kan faktureres eller lønnskjøres.

Hvis dere i tillegg ikke bruker en felles timeliste mal, så blir det ofte sene kvelder på kontoret.

Våre kunder sparer i gjennomsnitt én arbeidsdag i uken

24onoff tilbyr brukervennlig timeregistrering, prosjektstyring, fravær og ferieplanlegger på nett og mobil, for én fast lav pris uten binding eller etableringsgebyr.

Vi hjelper daglig over 5000 fornøyde arbeidere fra ulike bransjer over hele landet ved å ta oss av det kjedelige papirarbeidet, slik at de heller kan bruke tid på kundene.

Timelistene leveres automatisk via pc eller vår gratis app til Android og iPhone, og ligger ferdig summert, klare for sortering og nedlasting på sekunder fra pc hjemme eller på kontoret.

Dette betyr betydelig mindre tid brukt på papirarbeid, oppdatert oversikt over kostnader og tid brukt på kunder og prosjekter, raskere fakturering, og økt likviditet.

Les mer og prøv 24onoff gratis nå

Hva sier våre kunder om 24onoff timeregistrering:

– Et enkelt system for alle som skal bruke det!» – Bygg 1 Lyngdal. Les mer.

– Arbeidsdagen ble som natt og dag.» – Li-Jo Renhold. Les mer.