5 tegn på at du trenger digital timeregistrering

De fleste symptomer kan forklares. Mageknip kan være på grunn av noe man har spist. Hvis fredagskveldene dine består av lesing av håndskrevne timelister, ja da trenger du kanskje et bedre system. 24onoff har et slik system, men det er ikke alltid enkelt å se at kvelder kan spares og arbeidsdager forenkles med hjelp av digitalisering av timelistene. Vi ønsker derfor å hjelpe nettopp deg og din bedrift med 5 symptomer som tilsier at dere trenger en liten oppgradering. 

 

1. Pulsen stiger hver gang du hører vaskemaskinen starter

Tro det eller ei, men timelister i papirformat er ikke særlig vannbestandig, og de ligger gjerne trygt bevart i baklommen når man kommer hjem. Hvis denne buksen havner i maskinen uten en rutinemessig lommesjekk, så får du et mindre trivelig forklaringsproblem på jobben neste dag. Men buksene er i alle fall rene, om ikke annet.

 

2. Kveldene brukes til alt annen enn Facebook og Kveldsnytt

Når arbeidsdagen er over sitter du ofte foran dataen med store hauger av papir av forskjellig kvalitet og et bredt sortiment av kaffeflekker, og alle disse skal fylles inn i Excel.
Kanskje ikke den morsomste måten å tilbringe fritiden på, men touch-metoden sitter som støpt.

 

 

 

3. Når datamaskinen streiker, gjør bedriften din også det

Til tider kan det virke som om datamaskiner er laget for å slutte å virke, og med alle timelister, kunde- og prosjektinformasjon lagret på den lokale harddisken kan en datamaskinstreik få katastrofale følger. Hvis din bedrift hadde brukt 24onoff, som er en nettbasert tjeneste, så hadde alt ligget trygt lagret på servere som sikkerhetskopieres daglig.

 

4. Du kan ruten tilbake til kontoret i blinde

Et sikkert tegn på at du bruker for mye tid til å kjøre innom kontoret, blant annet for å levere timelister. Spar miljøet, bilen, og litt penger ved å ta i bruk et system som leverer timelistene automatisk og på sekundet via nettet, der du står.

 

5. Hyllene oversvømmes av permer

Arkivet på hylla
Bort med papiret, fram med pokalene.

Når både arbeid, ferie og fravær må registreres på papir, så trenger disse naturligvis en lagringsplass, da gjerne på en hylle i umiddelbar nærhet. Derfor må din kretsmesterpokal for bedriftsfotball fra 2012 ta til takke med en plass nederst i skuffen, hvor den så absolutt ikke hører hjemme.

 

Har du noen av disse symptomene? Ta deg et glass vann og besøk 24onoff.no for rasktvirkende medisin i form av digital timeregistrering på nett og mobil, som du og din bedrift kan prøve helt gratis og uforpliktende i 14 dager!

 

God bedring!