Hvordan Team Kommunikasjon forbedrer hverdagen til en prosjektleder

Prosjektleder bruker Team Kommunikasjon på mobil

Vi sier at 24onoff Team Kommunikasjon revolusjonerer måten håndverkere jobber på, men hva betyr det i praksis?

I dette innlegget ser vi nærmere hvordan Team Kommunikasjon forbedrer hverdagen til en prosjektleder.

Færre telefonsamtaler

Vi starter med det viktigste, som opptar mye tid og er en stor flaskehals for effektivitet: Telefonsamtalene.

Team Kommunikasjon skjer fortsatt på telefonen, men nå har du alt skriftlig og samlet på ett sted, spørsmålene kommer fram selv om du er opptatt, og andre kan også bidra med svar. 

I tillegg kan dere kommunisere med bilder og video, som drastisk reduserer misforståelser. 

Innsalget til kunden

Team Kommunikasjon er ikke bare et effektivt verktøy internt i bedriften: Det er også en stor fordel for å skaffe oppdrag. 

Hvis du i et kundemøte eller på befaring kan vise at dere bruker en digital løsning for å kommunisere, dokumentere og kvalitetssikre arbeidet, da skal det mye til for å miste det oppdraget. 

EKSEMPEL: Det er viktigere enn noensinne å skille seg ut som en seriøs håndverker med orden i "verktøykassa".

Da skiller du deg kraftig ut fra lavpris-aktørene som jobber billig på bekostning av kvalitet og sikkerhet, og du sender et sterkt signal om at du er verdt de ekstra kronene de må betale for dine tjenester.

Pris er ikke lenger det viktigste kundene ser etter, og de vil heller hyre inn en moderne håndverker de kan stole på. 

En undersøkelse utført av Mittanbud viser at kvalitet og kompetanse er viktigere enn pris.

Fordeling av oppgaver

Hvem skal jobbe hvor? Når skal de være der? Hva skal de gjøre? Og hvor er det egentlig? Enhver daglig leder kan vel kjenne seg igjen i denne delen av arbeidsdagen.

I Team Kommunikasjon er det lett å sende ut en oversikt til grupper eller én-og-én, for eksempel på slutten av dagen, slik at alle vet hvor de skal være neste dag.

Du kan også legge ved lenker til adressen fra Google Maps (aldri mer «Jo, du tar tredje til høyre etter det mellomstore treet, så 2 svinger til venstre, og deretter andre sving til høyre..»).

Da slipper du telefonkjøret klokka 7 hver morgen. Arbeiderne kjører direkte til rett sted, og ingen tid går tapt til telefonsamtaler, venting og forvirringer. 

Oppdatere arbeiderne

I snitt 35% av alle byggeprosjekter vil gjennomgå store endringer underveis, og det kan være en stor utfordring å holde alle på byggeplassen informert med siste nytt og oppdaterte tegninger – og ikke minst forsikre seg om at det blir mottatt.

Så enkelt gjøres det i Team Kommunikasjon:

La oss si at du som prosjektleder er ute fra kontoret og mottar oppdaterte planer på e-post til din mobil. 

Du laster ned filene til mobilen, åpner 24onoff-appen og går til samtalegruppen for gjeldende prosjekt, skriver «Nye planer. Gi tommel opp når lest, evnt. kommenter med spørsmål.» og legger ved filene. Ferdig!

Alle arbeiderne i prosjektgruppen får et varsel på mobilen og kan se de nye tegningene kun minutter etter at du selv fikk de på e-post.

Arbeider sjekker mobilen på byggeplassen
Med Team Kommunikasjon kan du oppdatere alle på byggeplassen i løpet av ett minutt - fra din egen mobil.

Samler alt på ett sted – hvor sjefen har kontroll

Den største fordelen med Team Kommunikasjon, som har vært sterkt ønsket av håndverkere vi har pratet med, er at man samler alt i én og samme løsning hvor sjefen har kontroll.

Gratisløsninger kan fungere for noen, men de kommer også med egne problemer, de blander jobb og privat, og er ikke laget spesifikt for kommunikasjon på byggeplass.

24onoff Team Kommunikasjon er Europas første chat-løsning laget for byggeplassen.

Team Kommunikasjon er basert på konkrete ønsker fra bygg- og anleggsbransjen, og er innebygd i vår plattform som også inneholder kvalitetssikring, HMS, prosjektstyring og timeføring. Så dere slipper å forholde dere til flere apper, passord og fakturaer.

Én felles plattform hvor daglig leder kan laste ned lønns- og fakturagrunnlag, kontrollere prosjektfremgang og avvik, og sende fellesmeldinger til ansatte (og motta meldinger) – alt fra samme nettleservindu. 

Prøv Team Kommunikasjon gratis

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med en gratis og uforpliktende prøveperiode.