Se så mye du taper hvert år

Én person i din bedrift som glemmer å registrere en halv time om dagen, koster bedriften 69 000,- i tapt omsetning.*

Tap-av-timer-static-cutI en travel hverdag er det mye man skal huske, og det er uunngåelig at noe blir glemt. Hanskene i bilen, matpakken i kjøleskapet hjemme, og hvor lenge du faktisk var hos den første kunden i dag. Hvis én ting er sikkert, så er det at vi alltid husker telefonen.

Med kaffekoppen stående på taket av bilen på vei til arbeid, vil mobilen alltid ligge trygt bevart i bukselommen. Så hvorfor ikke bruke mobilen for å gjøre livet litt lettere?

 

Løsningen finnes allerede

Ved hjelp av applikasjoner som Google Keep og Apple Reminder kan vi tvinge våre mobiler til å huske viktige gjøremål for oss og gi oss påminnelser når tiden er inne. Med «Mattilbud»-applikasjonen har man alltid med seg oppdaterte tilbudskataloger fra matbutikkene, slik at man enkelt kan se hvem som selger den billigste osten.

 

Mats Knotten. Kundeansvarlig, 24onoff.

Med avansert teknologi tilgjengelig til enhver tid, hvorfor stiller vi oss til stadighet avhengig av egen hukommelse eller små papirlapper som dukker opp etter 4 måneder i filteret på vaskemaskinen? Jo, fordi det er vanskelig å se det store bildet som viser hvor dyrt det kan være å glemme så lite som 30 minutter i løpet av en dag.

Hvis én ansatt i en bedrift glemmer å registrere så lite som 4 fakturerbare minutter hver time for hver arbeidsdag, vil det tilslutt oppsamle seg et betydelig beløp i løpet av et arbeidsår.

 

La mobilen gjøre jobben

Hvis én ansatt i en bedrift glemmer å registrere så lite som 4 fakturerbare minutter hver time for hver arbeidsdag, vil det tilslutt oppsamle seg et betydelig beløp i løpet av et arbeidsår.

Det kan derfor være smart å la mobiltelefonen gjøre jobben for deg, som ved å ta i bruk timeregistrering fra 24onoff. Registrer arbeidstimene med et par enkle trykk på skjermen, ta ut ferdig oppdaterte timelister og rapporter via nettsiden, og spar hukommelsen din til noe annet, som for eksempel kaffekoppen som fortsatt står på taket ditt. Vel bekomme!

– Mats Knotten. Kundeansvarlig, 24onoff.