24onoff + Visma eAccounting = sant, det første steget i en større satsning på integrasjoner

I 24onoff er vi lidenskapelig opptatt av å gjøre hverdagen enklere for våre brukere. For å få til dette må de tingene vi lager være eksepsjonelt bra, og dette er noe vi har innsett at vi ikke kan gjøre helt alene. Derfor jobber vi nå tett med de beste av de beste, for å levere en totalpakke som leverer over alle forventninger. Denne nyheten er bare begynnelsen.

De fleste vil nok være enig når man påstår at poenget med digitalisering er;
at datamaskinen skal gjøre deler av jobben for oss, slik at vi kan prioritere mer verdiskapende aktiviteter. 

Da er det ganske ironisk at majoriteten av digitale systemer der ute sverger til en silotankegang, hvor dataen de har, og behandler, nærmest er umulig å få tilgang til i andre systemer. Resultatet av dette er at man bruker mer tid på å holde ting oppdatert, enn å utføre den jobben systemet var kjøpt inn for å gjøre.

Med integrasjoner på agendaen

Vi har satt denne problematikken på agendaen, og dedikerer nå majoriteten av våre utviklingsressurser, til en satsning som skal gjøre det så sømløst som mulig å jobbe i samtlige systemer du har i din digitale verktøykasse.

Visste du at en gjennomsnittlig liten bedrift har egne systemer for estimering, kunderegister(CRM), ordre- og lagerstyring, fakturering og bokføring(ERP), internkontroll og HMS? Da blir det fort problematisk, og ressurskrevende, når man skal holde alle disse oppdatert med samme informasjon, når ingen «snakker» sammen.

Visma eAccounting først ut

Vi sparker igang denne satsningen med lansering av integrasjon med Visma eAccounting, hvor dine prosjekter, kunder og materialer er synkronisert mellom systemene. I tillegg gjør integrasjonen det mulig å sende utvalgte timer og materialer rett til Visma eAccounting og opprette en faktura basert på disse.

Hvordan slå det på?

En viktig forutsetning for at du kan slå på integrasjonen er at du har en konto på eAccounting fra før av. 

Hvis du har det; god stemning. Du kan gå videre til neste overskrift.

Hvis ikke, og du har en liten bedrift, anbefaler vi på det sterkeste at du starter en gratis prøveperiode med dem, ved å trykke her. 

Ikke bare er det et særdeles enkelt system å både komme igang med og bruke. De samarbeider også med et enormt antall regnskapsførere, som gjør det enkelt for deg å gjøre deler av regnskapet og faktureringen selv, og samtidig spille på lag med regnskapsføreren.

Vinn-vinn.

Har du konto?

Hvis du har konto på eAccounting er du allerede langt på vei. Da er du godt kjent med et system som gjør kompliserte ting, fryktelig enkelt. Nå skal vi i tillegg gjøre det enklere for deg å bli mer lønnsom og fakturere oppdrag, store som små, raskere.

Har du ikke 24onoff konto? Trykk her for å prøve gratis. Det tar bare 1 minutt å registrere seg, og er selvfølgelig helt uforpliktende.

For å slå på integrasjonen må du gå til innstillinger i 24onoff, og velge alternativet integrasjon:

Vi får da opp de ulike integrasjonene i 24onoff. 

For å slå på integrasjonen med eAccounting, trykker vi den grønne «slå-på»-knappen, i boksen til eAccounting.

Vi får da opp denne sidemenyen, hvor vi får mulighet til å slå på integrasjonen.

Ved å slå på integrasjonen vil deler av dataen din bli overskrevet av data fra eAccounting. Dette er fordi integrasjonen anser data fra eAccounting som mer valid. Hvis du har to ulike kunder i de to systemene, med samme kundenummer, vil kunden i 24onoff bli overskrevet den fra eAccounting.

At du har forstått dette er avgjørende for at du skal få lov til å skru på integrasjonen. Derfor må du også huke av at dette er forstått, før du får trykke på den grønne «SLÅ PÅ»-knappen.

Når dette er gjort blir du tatt over til Visma eAccounting sine nettsider, hvor du må logge på og akseptere at du tillater oss å «snakke med» kontoen din.

Når dette er gjort er integrasjonen slått på, og du kan sende påløpte timer og vareforbruk til en faktura i eAccounting fra 24onoff, ved å trykke «INTEGRASJONER»-knappen og så velge Visma eAccounting.

Ta deg en kopp kaffe ☕️ du fortjener det!