Håndverkere vi følger på Instagram

Håndverker som drikker kaffe og scroller på mobiltelefonen sin i pausen
Flere håndverkere har allerede tatt i bruk Instagram for å inspirere andre.

Instagram så dagens lys for nesten 10 år siden. Plattformen er det perfekte stedet for håndverkere å inspirere andre. 

Mange håndverkere og bedrifter har allerede tatt i bruk Instagram for å vise glimt fra sin hverdag og prosjekter de er stolte av. 

Vi har gjort et dypdykk og funnet frem til 7 håndverkere vi selv følger på Instagram og lar oss inspirere av.  

» Les også: Vil du også sette i gang med markedsføringen? Les våre 10 markedsføringstips for håndverkere her!

#1 – @kimdomingos

Denne instagramkontoen er fullspekket med inspirasjon. Med flere ukentlige innlegg og oppdateringer på Instagram stories er Kim Domingos en håndverker det virkelig er verdt å følge med på. 

På kontoen deler Kim innblikk fra hverdagen sin som tømrer, tips og hacks for håndverkere, samt innblikk i prosjekter han jobber med. 

Kim sier selv at han startet kontoen både for å inspirere flere unge til å velge håndverkeryrket, i tillegg til å promotere bedriften sin @bkbyggeiendom.

#2 – @rorleggernverdal

Interessert i bad, rør og varme? Her får du et innblikk i hverdagen til en rørleggerbedrift. Denne bedriften balanserer det å vise mennesker som jobber i bedriften, med ferdige prosjekter og lekre inspirasjonsbilder. 

Her er det lett å drømme seg bort i de mange lekre baderomsbildene!

#3 – @byggmesterhitlandas

Hitland er en totalentreprenør med base i Bergen. De bruker video aktivt på Instagram for å vise fram prosjektene de jobber med, og arrangerer også konkurranser for følgerne sine. 

Et tips det er verdt å ta med seg fra denne profilen er bruken av høydepunkt fra stories – under kategorien “referanser” viser de frem de mange forskjellige prosjektene de har gjort. Dette synes vi er en god måte å vise frem bredden i arbeidet man gjør.

#4 – @fjorens_mobelsnekkeri

Elisabeth Fjøren er en møbelsnekker som holder til i Oslo. På Instagram deler hun bilder fra snekkerverkstedet sitt på Grünerløkka og av møblene hun lager på bestilling for kundene sine. 

En fargerik profil som viser den store forskjellen spesialbygde møbler kan utgjøre!

#5 – @malermesterlangeland

Malermester Langeland er en bedrift som siden 1949 har satt farge på tilværelsen. Her kan du bli bedre kjent med de ansatte, la deg inspirere av fargerike vegger og fasader, og ikke minst bli overbevist om hvorfor det lønner seg å velge en proff maler. 

Se dette innlegget på Instagram

Gøy med farger👍🏼. God helg.

Et innlegg delt av Malermester Langeland as (@malermesterlangeland)

#6 – @ervteknikk

Instagramprofilen til ERV Teknikk fra Lyngdal bruker Instagram til å løfte frem menneskene bak bedriften – eller som de sier selv “Her møter du menneskene som bringer liv inn i veggene til store og små prosjekter”. 

#7 – @norwegiancarpentrylife

Sigurd Lende deler glimt fra sin tømrerhverdag og viser frem små og store prosjekter ved hjelp av storiesfunksjonen. Her har han lagret høydepunkter fra prosjekter hvor vi som publikum får følge med fra start til slutt. En god måte å vise frem godt håndverk på. 

Dette var et knippe håndverkere vi synes er gode til å utnytte mulighetene i Instagram, og vi håper lot du deg inspirere. Kanskje nok til å sette i gang med Instagram selv?

Sjekk ut våre andre innlegg før du drar 👇