Kompetanse, Attestering & HMS-hjelp

Se Christopher oppsummere denne oppdateringen på under 3 minutter.

Vi har allerede lansert to store oppdateringer i høst, men 24onoff-toget ruller videre i full fart for å gi våre kunder det de vil ha. 

Denne oppdateringen kommer med hele to nye funksjoner, for to ulike felt, men med én fellesnevner: Bedre kontroll.

I tillegg har vi en spennende nyhet for deg som trenger litt hjelp med bedriftens HMS-rutiner.

PS! Dette er ikke funksjoner som alle trenger. For å holde systemet så ryddig som mulig, må du først slå de på inne på Integrasjoner-siden, som vi har flyttet til sidemenyen.

Hurtignavigasjon:
Attestering (Godkjenning av timer)
Kompetanse
HMS-funksjon og Eksperthjelp

Attestering (Godkjenning av timer)

Når du har sjekket timelistene før fakturering eller lønnskjøring, så er det veldig uheldig å gå tilbake senere og se at timeantallet ikke lenger stemmer, som følge av at ansatte har vært inne og redigert. 

24onoff har allerede en funksjon som lar deg bestemme hvor mange dager tilbake i tid ansatte kan redigere timene sine, men mange av våre kunder ønsket et ekstra sikkerhetsnett som garanterer nøyaktig fakturering og lønn. 

Vi er ikke vonde å be, og derfor har vi utviklet Godkjenn timer

Attestering av timer er unnagjort med et par klikk

Godkjenn timer finner du i undermenyen på venstre side, under Timeregistrering (når den er aktivert via Integrasjoner-siden). 

Øverst på siden finner du verktøylinjen for filtrering, hvor du kan velge tidsperiode og snevre inn resultatet på en eller flere ansatte. 

I resultatfeltet ser du ansattnavn, perioden du har valgt, totalt antall timer i perioden, og status

Du kan godkjenne, eller gjenåpne, timer på to måter: 

  1. Trykke i sirklene i Godkjenning-kolonnen helt til høyre.
  2. Markere alle ansatte du ønsker å godkjenne/gjenåpne for, og deretter velge fra verktøylinjen som dukker opp nederst på siden. 

Hvis noen prøver å redigere låste timer, vil de få beskjed om at den er låst, og at de må kontakte en administrator for å låse den opp. 

Se Godkjent-status fra timeliste-visningen

For at du enklere skal se om du har nye registreringer som må godkjennes, eller sjekke om noen har vært inne og registrert tilbake i tid, så kan du slå på kolonnen «Godkjenning» i timeliste-visingen din. 

Når den er aktivert, vil du på venstre side i timeliste-visningen enkelt kunne finne timeregistreringer som ikke er godkjent, eller avdekke registreringer tilbake i tid (for de som ikke har satt begrensninger for dette i systemet).

Ganske kjekt for å avdekke potensielle feil i timeantall før man henter ut faktura- eller lønnsgrunnlag. 

Med hjelp av Godkjent-kolonnen er det lett å finne timeregistreringer som krever godkjenning.

Kompetanse

Neste nyhet er en kompetanse-oversikt, som gjør det enkelt å holde orden på alle kursbevis, HMS-kort og sertifikater innad i bedriften. 

Modulen er like enkel som den er praktisk. Du bare oppretter de ulike kompetansene, tildeler disse til deg og dine ansatte, og laster opp vedlegg/bevis hvis du ønsker det. 

Sett på varsling før utløp

I tillegg til å få en oversikt hvor du kan se når hvert enkelt sertifikat utløper, kan du også sette dato for når systemet skal sende deg en e-post og minne deg på fornyelse. 

Enkelt, praktisk, og veldig tidsbesparende!

HMS-system og Eksperthjelp

I slutten av august lanserte vi «Dokumentasjon». Denne funksjonen lar deg laste opp filer og mapper i prosjekter, som ansatte deretter får tilgang til via 24onoff-appen. 

Denne funksjonen er blant annet perfekt for å dele HMS-dokumenter med arbeidere ute på byggeplassser, men vi ga oss ikke der. 

For å hjelpe hektiske håndverksbedrifter opprette, eller oppdatere, deres HMS-håndbøker, har vi inngått samarbeid med en HMS-ekspert. 

Resultatet av dette samarbeidet er at vi nå tilbyr både bedriftstilpassede HMS-maler, og HMS-bistand som sørger for at bedriften dekker kravene fra Arbeidstilsynet. 

Trykk på knappen under for å ta kontakt med oss, så skal vi få orden på dine HMS-rutiner.