Penger Spart Kalkulator – Dette kan du spare med digital timeregistrering

Digitaliseringsgraden hos norske bedrifter er på 47 prosent. Det betyr at 53 prosent sitter på en gullgruve av potensielle besparelser. Men hvor mye kan man faktisk spare? Vår enkle kalkulator gir deg svaret.

Hvor mye kan du spare med digital timeregistrering?

Tilsynelatende ubetydelige utgifter kan vokse seg store over tid. En bærepose på butikken hver dag blir 365 kroner i året, og en rutinemessig kaffekopp på kiosken kan raskt overstige 7 000 kroner i året.

Men hvor mye kan du spare ved å la digital timeregistrering redusere tiden du bruker på timelister for fakturering og lønnskjøring, som du heller kan bruke på å generere fakturerbare timer? 

For å sette det litt i perspektiv; 24onoff koster mindre i måneden enn et Spotify-abonnement. Vi er kanskje ikke like kule å dra fram på fest, men vi bidrar til at bedriften får registrert utført arbeid umiddelbart, og ingen fakturerbare timer blir glemt. Dette alene kan gi massive besparelser.

Vi har fått mange spørsmål om hvor mye man faktisk sparer, så vi undersøkte det selv, og lagde like gjerne en kalkulator som setter kostnader og besparelser ved et digitalt system i perspektiv. 

Våre kundehistorier taler for seg selv; Det er ekstremt mye man kan spare. Ikke bare i kroner og øre, men også i tid og kontroll.

Heldigvis kan du prøve 24onoff helt gratis og uforpliktende i 14 dager, og med Norges beste kundestøtte i ryggen skal vi sørge for at overgangen går så raskt, sømløst og problemfritt som mulig.

Ønsker du å vite mer om 24onoff? Ikke nøl med å ta kontakt.

Anbefalt for deg

Digitalisering - Enklere enn mange tror

En oppskrift på vellykket digitalisering - for å se til at du tjener penger på overgangen.
Les mer >

bygg1-timeliste-app

- Vi fikk mye bedre oversikt

Fakturering og lønn tok stadig lengre tid for Bygg 1 Lyngdal med deres 19 ansatte. Hvor mye de skulle spare med det nye systemet ble en overraskelse både for ledelsen og de ansatte.
Les mer >

Gratis kalkulator som viser deg hva en ansatt koster.

Hva koster en ansatt? Gratis kalkulator

Bedriften er i vekst og du vurderer å ansette, men hvor mye koster egentlig en ansatt?
Vår gratis kalkulator gir deg svaret.
Les mer >

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *