Asker og Bærum Graveservice trengte bare én time med 24onoff

Asker og Bærum Graveservice As er en tradisjonell maskinentreprenør med tilholdssted i Bærum. De jobber mye med eneboligtomter, drenering og lekkasjer på vann og kloakk. Små prosjekter hvor kontroll på timer ovenfor kunder er veldig viktig, og da var 24onoff midt i blinken.

Ønsket å gjøre livet lettere for ansatte

Asker og Bærum Graveservice AS
Effekten av 24onoff var umiddelbar for Asker og Bærum Graveservice

– Vi begynte å se etter et timeregistreringssystem fordi vi ville effektivisere sambandet mellom gutta ute og de på kontoret, slippe maset for gutta med å kjøre innom kontoret for å levere lister, og ikke minst tidsbesparelsen med å sortere og hurtig skaffe oversikt over prosjekter for fakturering av time prosjekter og endringer som utføres på timer, sier Driftsleder Jarle Halkinrud.

– Vi kikket først på Smartdok men syns kostnaden var for stor for vår størrelse. Vi prøvde deretter å lage en enkel variant i vårt Ks system fra Mef, men det ble lite sporbart og for tungvint. Vi syns 24onoff sitt grensesnitt var oversiktlig og fint, og gikk for det på grunn av pris og brukervennlighet.

«Vi kikket først på Smartdok men syns kostnaden var for stor for vår størrelse.»

Den første timen med 24onoff var alt de trengte

– Vi kikket på produktet deres i ca 1 time før vi bestilte og kjøpte rettigheter til 10 brukere, så vi opplevde prøveperioden som kort men fruktbar. Valget havnet på 24onoff på grunn av pris, brukervennlighet og et nytt produkt, samt info om at det er helnorsk. 

Forskjellen i arbeidsdagen ble som natt og dag

– Vi har bedre tid, raskere fakturering, lettere for kunde å se forbruk av timer, lettleselig, gutta slipper å reise til kontoret for å levere timer, mindre papirer som flyter, slipper scanning av lister, sparer i snitt 8-10 timer pr mnd i vår størrelse, og mindre kostnad på regnskap ved lønnsføring, fortsetter Jarle, som definitivt har fått øynene opp for gevinsten ved å ha tatt i bruk 24onoff.

– Mindre bortfall av timer på prosjekt, så lønnsomhet og det å kunne fange opp «skjulte endringer» er bedret med 60%. Så totalt sett vil vi merke bedre økonomi på prosjektene våre.

Et system som lytter til kundene

– Det som er viktig for oss er at leverandøren er villig til å lytte til våre ønsker. Vi sier ikke at alt skal bli som vi vil, men at det er mulighet for å komme med forslag til endringer, der føler vi at 24onoff er på bølgelengde med oss, sier Jarle avslutningsvis.

 

Ønsker du også en enklere og mer effektiv arbeidshverdag? Prøv 24onoff gratis og helt uforpliktende i 30 dager, og du vil se hvor enkelt det kan gjøres!

Besøk vår nettside på 24onoff.no, og start din prøveperiode i dag!