Fredrikstad Snekkerservice byttet til skybasert timeregistrering

Fredrikstad Snekkerservice AS er en tømrerbedrift med 7 ansatte, som driver med alt fra små rehabiliteringsjobber, til oppføring av eneboliger og hytter. Da tradisjonelle timelister ble for tidkrevende, gikk de for skybasert timeregistrering fra 24onoff. Resultatene var umiddelbare.

 

Trengte enklere oversikt

 

Med timelister på papir, er det vanskelig å holde oversikt over timer brukt på alle kunder og prosjekter, og kan ofte føre til ubehagelige overraskelser. Med 24onoff-appen på mobilen blir timer registrert og automatisk lastet opp, og det tar bare sekunder å få et overblikk for sjefen på kontoret.

 

– Vi var på utkikk etter et system som var enkelt i bruk både for meg og for de ansatte, sier daglig leder, Mats Høydahl-Johansen, og fortsetter, – Vi så oss rundt etter et system som kunne gjøre det litt enklere å få oversikt over timebruk i prosjektene, og som var mindre tidkrevende for meg enn de tradisjonelle timelistene.

 

Enkel innføring for ansatte

 

Den største utfordringen med et nytt system er å få alle ansatte til å både forstå, og ta det i bruk på riktig måte. 24onoff har fokus på brukervennlighet i alle ledd, og det går derfor raskt å sette seg inn i systemet, for alle i bedriften.

 

– Vi kalte inn de ansatte til et allmannmøte, og hadde en kort innføring i hvordan systemet fungerte. Etter dette vil jeg vel si at det har fungert relativt knirkefritt, sier Mats, – Brukervennlig både for ansatte og bedriften.

 

Forenkler arbeidsdagen

 

Konstant tilgang til prosjekter og timelister, fra en hvilken som helst pc eller mobil, gir en trygghet og kontroll som tradisjonelle timelister aldri kan matche. Med et nettbasert system slipper man i tillegg å installere og oppdatere, og bedriftens arbeidsgrunnlag og arkiv er godt beskyttet mot uforutsette hendelser.

 

– Vi valgte 24onoff på grunn av at systemet er veldig brukervennlig. Det gir en god oversikt av timebruken i prosjekter, både med tanke på prosjektregnskaper, fakturering og lønn.

 

– Det forenkler arbeidsdagen min ved at jeg alltid har god oversikt, og bruker mye mindre tid på en del av arbeidsoppgavene mine. Systemet fungerer veldig bra for oss, og gir meg en enklere hverdag, sier Mats avslutningsvis.

 

Er du lei av papirkaos og dårlig prosjektoversikt?

Besøk 24onoff.no for å lese mer, og start en uforpliktende prøveperiode i dag. Vi tilbyr også en gratis demonstrasjon for alle som ønsker det, slik at det er enklere å komme i gang.

Bare ring 954 56 740, ta kontakt på chat, eller send e-post til support@24onoff.com