Hverdagen ble enklere med digital timeregistrering

Daglig leder i Fredrikstad Trebygg AS, Andre Lie, og hans 6 ansatte har brukt 24onoff timeregistrering på nett og mobil siden 2013. Økt tilgang på smarttelefoner i samarbeid med applikasjonen fra 24onoff har gjort hverdagen lettere når det kommer til fakturering og lønnskjøring. 

 

Daglig leder Andre Lie har fått en enklere hverdag med 24onoff.
Daglig leder Andre Lie har fått en enklere hverdag med 24onoff.

– Vi var på utkikk etter noe som kunne forenkle hverdagen for de ansatte samt meg som daglig leder, sier Andre. – Vi merket at det alltid var et ork på de ansatte når det skulle skrives timelister, samt at det tok lengre tid for oss å kunne få fakturert siden vi måtte vente på å få timelistene inn.

«Nå har vi full kontroll.»

Slipper å kjøre tilbake til kontoret

 

Fredrikstad Trebygg gjør alt innen nybygg, tilbygg, hytter og rehabilitering, og da er det ikke ofte man rekker innom kontoret for å levere timelister og lage fakturavedlegg til kunder. Med 24onoff alltid tilgjengelig i lommen, er ikke det lengre et problem.

 

– Nå har vi full kontroll. Alle har applikasjonen på telefonen, slik at alle legger inn timer så fort dagen er omme eller jobben er klar. Veldig enkelt og lettere å ta det nå siden telefonen er veldig tilgjengelig, sier Andre videre.

 

Uforpliktende prøveperiode ga svar

 

Med 24onoff på mobilen går ingen timer tapt.
Med 24onoff på mobilen går ingen timer tapt.

– Vi søkte litt rundt på internett og valgte 24onoff på grunn av enkelhet samt pris, og følte at prøveperioden og systemet var enkelt og oversiktlig i alle ledd.

 

Ryddigere for kundene

 

Med et par enkle klikk på nettsiden, kan Andre raskt laste ned ferdig utfylte timelister i både Excel-, CSV- og PDF-format. Her er det ingen informasjon som går tapt.

 

– Vi har full oversikt på alle jobber til enhver tid, de ansatte fører timer på rett prosjekt med en gang, timelister sendes rett til regnskapsfører hver måned, og vi kan fakturere mindre jobber med én gang, i stedet for at jeg må vente til timelistene kommer inn i slutten av hver måned.

«Vi kan fakturere mindre jobber med én gang, i stedet for at jeg må vente til timelistene kommer inn i slutten av hver måned.»

– Vi bruker timelister som underbilag til kunde med spesifiserte timer og kommentarer slik at det blir ryddig for kunde.

 

På spørsmål om hva som var viktig i valg av leverandør: – At det var enkelt å bruke samt oversiktlig i alle ledd, slik at det gjør vår hverdag enklere, forteller Andre avslutningsvis.

 

Les mer om timeregistrering fra 24onoff, og hvordan du også kan få en enklere hverdag med ferdig utfylte og oppdaterte timelister og rapporter.

 

Registrer deg for en gratis og uforpliktende prøveperiode i 14 dager, så får du se hvor lett det kan gjøres.

 

Fredrikstad Trebygg ASFredrikstad Trebygg A/S består av 6 ansatte, og jobber i hovedsak i Fredrikstad og på Hvaler, men har også kunder i Sarpsborg, Skjeberg, Moss og andre steder i Østfold.

De utfører alt innen nybygg, tilbygg, hytter, rehabilitering og innredninger. De er også totalleverandør hvis kunde ønsker det.