Løten Malerverksted valgte brukervennlig timeregistreringsystem

Raymond fra Løten Malerverksted AS

Løten Malerverksted er en malerbedrift som i skrivende stund har 44 ansatte. De ble i 2015 godkjent våtromsbedrift nr 1000 i Norge, og har i over 5 år brukt timeregistrering og prosjektstyring fra 24onoff for å holde orden på oppdrag og ansatte.

Trengte timeregistreringsystem som forenklet arbeidsdagen.

Daglig leder, Raymond Berget, skjønte tidlig at det var på tide med en endring i rutinene, og begynte å se etter et nytt system for å styre prosjekter og samle timelister digitalt.

 

– Jeg begynte å se etter nytt timeregistreringssystem for å lette min arbeidsdag, og få kontroll på våre timer og prosjekter, sier Raymond til 24onoff. – Noe som kunne lette hverdagen!

 

Daglig leder Raymond Berget driver malerbedrift og butikk i Løten
Daglig leder Raymond Berget (høyre) driver egen malerbedrift og butikk i Løten. Foto: Nils Henning Vespestad

God hjelp og brukervennlighet var avgjørende.

Raymond startet en prøveperiode, og la inn alle ansatte, slik at de også fikk prøve systemet. Med gratis kundesupport lett tilgjengelig gikk det kjapt å komme i gang.

 

– Vi fikk den hjelpen vi trengte, sier Raymond videre. – Vi så på noen andre alternativer, men landet på 24onoff. For mitt firma er dette et enkelt system som både jeg forstår, og ikke minst mine ansatte.

God oversikt, selv med mange ansatte.

Antall ansatte har økt, og arbeidsmengden vokser stadig. Et vitne om at Løten Malerverksted både har kvalitet i sitt arbeid, og ikke minst, gode rutiner for behandling av fakturerbart arbeid.

 

– Systemet fungerer, og det er support når jeg trenger det. Jeg har bedre oversikt, og det er enkelt å finne timene for alle ansatte, sier Raymond avslutningsvis.

 

Ønsker du å se om 24onoff passer for din bedrift? Les mer, og start din gratis og uforpliktende prøveperiode i dag på 24onoff.no.