Løten Malerverksted var tidlig ute med digital timeregistrering. 7 år senere er de større enn noensinne.

raymond-blogg-timeregistrering-header

Det hele startet i 2012 med et ønske om en enkel løsning som kunne hjelpe daglig leder hos Løten Malerverksted, Raymond Berget, med en stadig økende mengde tidkrevende papirarbeid. Valget falt på et (da lite) selskap fra Trondheim, som 7 år senere fortsetter å levere.

Timeregistreringsystemet måtte være enkelt.

Raymond skjønte tidlig at det var på tide med en endring i rutinene. Papirarbeidet begynte å oppta mer og mer av tiden hans, og det ble lite tid til overs for kundearbeid og andre viktige oppgaver en daglig leder skal gjøre for å holde bedriften gående.

Han begynte å se etter et nytt system for å styre prosjekter og samle timelister digitalt. Systemet måtte være enkelt å bruke, rimelig priset og tilgjengelig på andre språk. 24onoff traff på alle disse boksene.

– Jeg begynte å se etter nytt timeregistreringssystem for å lette min arbeidsdag, og få kontroll på våre timer og prosjekter», sier Raymond til 24onoff. – Noe som kunne lette hverdagen!»

Timeliste-app-24onoff
24onoff-appen kan lastes ned gratis til Android og iPhone, og er tilgjengelig på flere språk.

God hjelp og brukervennlighet var avgjørende.

Raymond startet en gratis prøveperiode, og la inn alle ansatte slik at de også fikk prøve det.

Alle systemer, uansett enkelhet, har en liten læringskurve i starten, men med gratis kundesupport lett tilgjengelig på telefon, chat og e-post, gikk det kjapt å komme i gang, og svar på spørsmål var aldri langt unna.

– Vi så på noen andre alternativer, men landet på 24onoff. For mitt firma er dette et enkelt system som både jeg forstår, og ikke minst mine ansatte, og vi fikk den hjelpen vi trengte.»

Krever ikke kredittkort. Stopp når som helst.

God oversikt, selv med mange ansatte.

Antall ansatte hos Løten Malerverksted har økt, og arbeidsmengden vokser stadig. Et vitne om at Raymond og hans team både har kvalitet i sitt arbeid, og ikke minst, gode rutiner for behandling av fakturerbart arbeid.

– Systemet fungerer, og det er support når jeg trenger det. Jeg har bedre oversikt, og det er enkelt å finne timene for alle ansatte», sier Raymond avslutningsvis.

24onoff timeregistrering

Lanserte splitter ny versjon i 2017.

Siden 2012 hadde 24onoff mottatt mange innspill til forbedringer og nye funksjoner, og i 2017 var det endelig duket for lansering av et nytt, moderne system som skulle bli «Norges enkleste».

Med blant annet bildefunksjon, offline-modus, og påminnelser i appen hvis man glemmer å føre timer, kom nivået av kontroll opp til et nytt nivå. I tillegg har 24onoff fått en raskere, tryggere plattform som legger til rette for flere oppdateringer og nye funksjoner i framtiden.

– Vi har veldig dedikerte kunder som vet hva de trenger og hvordan de vil ha det. Vår jobb er å møte disse forventningene og samtidig opprettholde brukervennligheten vi er kjent for», sier daglig leder i 24onoff, Sondre Blaasmo, og forsetter: – Hovedfokus i 2019 er integrasjoner med populære lønns- og fakturasystemer, som vil spare kundene våre for ytterligere tid og penger, uten tillegg i prisen. Enkelt og greit, slik vi liker det.«

– Hovedfokus i 2019 er integrasjoner med populære lønns- og fakturasystemer, som vil spare kundene våre for ytterligere tid og penger, uten tillegg i prisen.»

Norges eneste system med fornøydgaranti.

Nytt i 2019 er en 2 måneders fornøydgaranti, som er et ubrukt konsept for systemleverandører flest.

– Det er et stort steg å ta, det å forplikte seg til et nytt system man skal bruke de neste årene. Derfor syns vi det bare er rett og rimelig at man har en angrefrist, sier Sondre avslutningsvis.

Du kan prøve hele 24onoff gratis og 100% uforpliktende i 14 dager, med alle ansatte.

Krever ikke kredittkort. Stopp når som helst.

Anbefalt for deg

Digitalisering - Enklere enn mange tror

En oppskrift på vellykket digitalisering - for å se til at du tjener penger på overgangen.
Les mer >

Hva koster en ansatt? Gratis kalkulator

Bedriften er i vekst og du vurderer å ansette, men hvor mye koster egentlig en ansatt?
Vår gratis kalkulator gir deg svaret.
Les mer >

bygg1-timeliste-app

- Vi fikk mye bedre oversikt

Fakturering og lønn tok stadig lengre tid for Bygg 1 Lyngdal med deres 19 ansatte. Hvor mye de skulle spare med det nye systemet ble en overraskelse både for ledelsen og de ansatte.
Les mer >

timepris kalkulator

Finn riktig timepris - Gratis kalkulator

Kommer det mer inn i kassa enn det renner ut? Har du råd til å redusere timeprisen for å gi deg et konkurransefortrinn? Vår Timepris-kalkulator gir deg svaret.
Les mer >