Modena Lyngdal trengte enkel og funksjonell timeregistrering

Modena Lyngdal er totalleverandør av fliser og skifer, og har vært kunde hos 24onoff siden 2015. Vi tok en prat med Anja Jedamski som sitter i administrasjonen, og hun ser store besparelser i tidforbruk etter overgangen til 24onoff.

Liten bedrift – store tidsbesparelser

– Vi er en liten bedrift med 6 ansatte med forskjellige oppgaver. 4 ansatte jobber med salg i butikken, og 2 ansatte jobber som murer og fliselegger på byggeplasser. Her er det viktig å holde oversikten over de forskjellige prosjekter og jobber. Det er mye man må registrere; timer, vareforbruk, overtid, osv., og det å kunne gjøre alt dette i ett verktøy er meget tidsbesparende, sier Anja.

«Vi så etter en løsning som er enkel å bruke for ansatte, og som samtidig dekker våre behov i administrasjonen.»

Hvorfor begynte dere å se etter et nytt timeregistreringssystem?

– For å kunne få en bedre oversikt over timeforbruk og ikke minst prosjekter. Vi så etter en løsning som er enkel å bruke for ansatte, og som samtidig dekker våre behov i administrasjonen.

God hjelp fra kundestøtten

Hvordan opplevde dere prøveperioden hos 24onoff?

– Vi fikk veldig god hjelp av teknisk support med opplæring og veiledning.

«Veldig tidsbesparende, og meget konkurransedyktige priser!»

Hvorfor valgte dere 24onoff?

– 24onoff viste seg for oss som en god løsning som vi fortsatt er fornøyd med. Vi fikk mye bedre oversikt over prosjekter og tidsforbruk. Veldig tidsbesparende, og meget konkurransedyktige priser! I tillegg går lønn og fakturering går mye raskere med 24onoff, sier Anja avslutningsvis.

Vi takker Anja og Modena Lyngdal for praten, og samarbeidet så langt.

Gratis prøveperiode

Vil du også prøve 24onoff timeregistrering på nett og mobil, kan du enkelt starte en 14 dagers gratis og uforpliktende prøveperiode direkte fra vår hjemmeside.

Trykk her hvis du ønsker å lese flere kundeerfaringer, som for eksempel Asker og Bærum Graveservice, som bare trengte én time med 24onoff for å ta en avgjørelse.