For Gudbrandsdal Eiendomsservice ble arbeidsdagen ryddigere med 24onoff timeregistrering.

Gudbrandsdal Eiendomsservice driver, som navnet tilsier, eiendomsservice i Gudbrandsdalen og litt i Mjøsområdet. Timelister på papir førte til mye unødvendig tidsforbruk, og rapportene og oversikten som kundene mottok var ikke optimale som følge av papirsystemet. Tiden var kommet for å prøve noe nytt som kunne gjøre arbeidsdagen enklere, og samtidig bidra til en bedre opplevelse for deres kunder. De valgte å prøve 24onoff gratis i 30 dager.   

 

Hvorfor begynte dere å se etter et nytt timeregistreringssystem, og hva var dere på utkikk etter? 

24onoff på mobil
«Vi var spesielt på utkikk etter timeregistrering med egen app.» – Øyvind Korpberget.

– Det var tidkrevende og uoversiktlig å føre timelister på papir, sier Daglig leder, Øyvind Korpberget. «Vi var spesielt på utkikk etter timeregistrering med egen app, og det var veldig greit å få prøve en stund uten forpliktelser, for å se om det fungerte. God support og enkel programløsning var viktig for oss ved valg av leverandører.»

«Det ga oss bedre oversikt, og det ble ryddigere både for oss og kundene våre.»

Etter en prøveperiode med testing for hele bedriften, og god dialog med 24onoff, valgte de å gå for systemet. Klare fordeler med digital timeregistrering fra 24onoff ble umiddelbart synlig, og arbeidsdagen ble en helt annen.

– 24onoff hadde en ryddig og oversiktlig APP-løsning, og i tillegg var det veldig god oppfølging fra kundestøtte, fortsetter Øyvind. «Det ga oss bedre oversikt, og det ble ryddigere både for oss og kundene våre. Vi slipper å sitte og føre etter timelister fra papirutgave, og det sparer oss for mye tid å kunne kjøre ut rapport en gang i måneden.» 

Hva er de største fordelene ved å bruke 24onoff?

«Tidsbesparelse og riktigere timeføring.»

Vi takker Øyvind for praten. Har du lyst på ryddigere timelister som er enkle og raske å registrere fra nett og mobil? Da kan du registrere deg på 24onoff.no for en 30 dagers gratis og helt uforpliktende prøveperiode.

gudbrandsdaleiendomsservice