Bygg1 Vikersund bruker mindre tid med hjelp av 24onoff timeregistrering på mobilen

Bygg1 Vikersund og deres 5 ansatte driver med alt innen bygg i Vikersund og omegn, og de gjennomfører arbeidsdagen mer effektivt etter at de startet med 24onoff timeregistrering på mobil, som er utviklet og driftet i Trondheim. Enkelheten ved systemet har gjort arbeidsdagen lettere for alle i bedriften.

Fra papir til timeregistrering på mobil

Timelister på papir tar lang tid for både ansatte og de på kontoret, er ofte unøyaktig, og enklere å miste. Da er det bedre med et system som får alt lagret og sikret med én gang.

– Vi brukte bare timelister i papirform, og hadde hørt at det fantes på app. Da prøvde vi 24onoff, sier daglig leder Karsten L. Torgersen. – Noe som var lettere både for de ansatte og for meg som sitter med lønn og fakturering!

Bygg1 Vikersund med Karsten Torgersen i spissen
Bygg1 Vikersund med Karsten Torgersen i spissen

 

 

«Vi fikk mye bedre oversikt. Bruker mye mindre tid. Alle er meget godt fornøyde.»

Praktisk med gratis prøveperiode

Etter en gratis prøveperiode, hvor både Karsten og alle ansatte kunne prøve hele systemet, var fordelene tydelige, og de bestemte seg for å fortsette.

– Prøveperioden var helt topp! Programmet var veldig enkelt, så det gikk veldig fint, sier Karstein, og fortsetter, – Det er viktig at appen er enkel å bruke, og at programmet er brukervennlig og oversiktlig når timene skal legges til fakturering

Oversiktlige arbeidsdager

Med et system som fanger inn data automatisk, er forskjellene tydelig når daglig leder endelig kan bruke tiden til noe annet enn kontorarbeid.

– Vi bruker mindre tid på timeregistrering og det er veldig oversiktlig. Alt blir proft og riktig. Vi fikk mye bedre oversikt. Bruker mye mindre tid. Alle er meget godt fornøyde, sier Karstein avslutningsvis.

 

Vi takker Bygg1 Vikersund for praten, og minner om at 24onoff er gratis og uforpliktende å prøve på 24onoff.no. Nå også med rask import av kundelister, prosjekter og materialer.