Hvorfor du burde velge elektronisk timeregistrering

Hvis du er på utkikk etter et system for timelister og prosjektstyring, så anbefaler vi selvfølgelig elektronisk timeregistrering. Her er fire grunner for hvorfor du burde velge et nettbasert system for din bedrift.

 1. Høy pålitelighet

Nettbaserte systemer er vedlikeholdt og delt via selskapets servere, som betyr at de er veldig pålitelige. Normal oppetid for nettbaserte systemer ligger oftest på 99.9%. Dette betyr at det er høyst usannsynlig at du og dine ansatte noen gang kommer til å oppleve problemer med å logge dere inn for å registrere timer eller hente ut data. Hvis den lokale internett-tilgangen er nede, kan man alltids koble seg opp via mobildata på mobilen.

2. Tilgjengelig overalt

Elektronisk timeregistrering på mobil
Elektronisk timeregistrering på mobil

En annen fantastisk evne som nettbaserte systemer har er deres tilgjengelighet. Med tilgang til internett i store deler av landet, skal det godt gjøres å ikke kunne ha med seg tidsbesparende systemer hvor enn man drar. Ettersom man logger seg inn i systemene via nettleser, slipper man å installere, og det stilles ingen krav til maskinkrav.

3. Oppdateres automatisk

Nettbaserte systemer oppdateres ofte automatisk i bakgrunnen, uten at brukeren trenger å bruke tid på å laste ned og innstallere oppdateringer selv. Sikkerhetsmessige oppdateringer er nødvendige for å holde systemet trygt, og har man et lokalt system installert må man gjerne oppdatere manuelt hver uke. En tidkrevende prosess som stopper opp arbeidet.

4. Sikkerhet i førersetet

Datasikkerhet er blant de største bekymringene for selskaper i dagens samfunn. Tanken på å miste fakturagrunnlag eller sensitiv data er reelle farer som det er viktig å beskytte seg mot. Man skulle kanskje tro at å lagre data lokalt på en pc uten nettilgang er beste fremgangsmåte for å lagre data trygt. Men enkeltmaskiner har større sjanse for å streike enn store nettverk med utallige rutiner rundt sikkerhetskopiering. Bruker man en skybasert tjeneste, er sjansen ytterst minimal for at data havner i feil hender eller går tapt. Da er sjansen større for at innbrudd, brann eller en feilplassert kaffekopp tar knekken på ditt levebrød.

 

Lyst til å prøve elektronisk prosjektstyring og timeregistrering? Besøk 24onoff.no for en gratis og uforpliktende prøveperiode nå.