Slitesterke mobildeksler for utearbeideren

Det er ingen hemmelighet at mange er uheldige når det kommer til håndtering av våre mobiltelefoner, og knuste skjermer er så utbredt at det har blitt et levebrød for mange. For de som jobber ute hver dag er sjansen større for at telefonen før eller siden kommer til å fly ut av lommen og lande på et hardt og upraktisk materiale. Da kan det være tusenlapper å spare ved å beskytte telefonen med et solid mobildeksel. Vi har lett litt rundt og funnet to versjoner som ser ut til å kunne gjøre jobben.

Lifeproof Frē

Lifeproof Frē er bestselgeren når det kommer til totalbeskyttelse, med et vanntett deksel som tåler fallhøyde på opptil 2 meter. Med hjelp av en solid ramme av blandt annet gummi og silikon, og innebygd skjermbeskyttelse inkludert, tilbyr Frē god beskyttelse fra vann, snø og støv.

Lifeproof Frē er godkjent etter U.S. Military Standard, så denne tåler en trøkk.

lifeprood-fre

Lifeproof tilbyr også et skjermløst deksel, NÜÜD, til omtrent samme pris. Begge dekslene er tilgjengelig for de aller fleste telefonmodellene.

Pris: Norske priser ligger på rundt 5-600 kroner. (Prisjakt)

 

Griffin Survivor All-Terrain

Griffin Survivor All-Terrain er et smått rimeligere alternativ enn Lifeproof, men ser i utgangspunktet like sterk ut. Den er også godkjent etter militær standard.

griffin-survivor-all-terrain-iphone-6-plus

All-Terrain kommer også med egen, innebygd skjermbeskytter som tetter mobilen, og holder den trygg mot både støv og vann. Finnes også for de mest populære telefonmodellene.

Pris: Norske priser ligger på rundt 3-400 kroner. (Prisjakt)

 

Hva forskjellen er mellom Griffin og Lifeproof sine deksler er vanskelig å si. Prisforskjellen kommer trolig av at Lifeproof har et bedre rykte på seg hva angår holdbarhet og beskyttelse.

Det vi med sikkerhet kan si, er at et solid mobildeksel er vel verdt pengene hvis man bruker store deler av arbeidsdagen ute i vær og vind. Man kan være så forsiktig man bare ønsker, men før eller siden vil man være uoppmerksom eller uheldig, og da er veien kort til knust glass og dårlig stemning.

Bedre føre var, som de sier.