Ukjente Nødvendigheter For Kalde Dager

For utearbeideren som daglig får kjenne norsk vær og vind på kroppen, er det viktig å ha utstyret i orden. Dette inkluderer også dingser og løsninger man kanskje ikke trodde at man trengte.

Her får du våre tips til sene julegaveønsker, eller noe det kan være verdt å bestille til seg selv, slik at man er parat når nyåret kommer med sine minusgrader.

Mobilvennlige arbeidshansker

AnyGlove mobilvennlige hansker

Det å ta av seg hanskene når man står ute og jobber i norske vintermåneder for å svare på sms kan være en kald opplevelse. Med mindre du har gått til inkjøp av den nye hanskevennlige mobilen fra DeWalt, burde du ta en titt på AnyGlove.

5-10 dråper med AnyGlove på hver hanske-fingertupp skal være nok til daglig bruk i uker eller måneder, avhengig av hansketype og bruksområde, i følge produsenten.

Det er med andre ord ikke snakk om en permanent løsning. Den vil slites av, men kan deretter påføres igjen. En flaske skal inneholde 550 dråper, så her skal man ha nok for en stund. Hva væsken egentlig består av, er imidlertid en patentert hemmelighet.

Ifølge produsenten skal både fleecehansker, strikkehansker, skinnhansker, løpehansker og arbeidshansker fungere uten problemer.

AnyGlove kan bestilles på Amazon for cirka 170 kroner + frakt, som ikke burde være en avskrekkende pris hvis du ofte er opp med telefonen i løpet av en kald arbeidsdag.

Obs: Produsenten opplyser at produktet ikke fungerer like godt på mobiler med tykke glassbeskyttere.

Alltid varm kaffe i bilen

reisekoppDet er ikke mye som slår en varm kopp kaffe etter å ha vært ute og jobbet i minusgrader.

Med denne reisekoppen i bilen kan du raskt og enkelt varme opp din medbragte drikke, for å virkelig ta knekken på kulden.

Reisekoppen på bildet får du kjøpt hos Jula for 50 kroner.

Oppladbare sokker holder føttene varme

AlpenHeat elektriske sokker

Med hjelp av AlpenHeat Fire-Sock får du elektrisk hjelp til å holde føttene varme på ekstra kalde dager. Produsenten hevder at en batteribakke kan vare i 16 timer. Ekstra sokker kan kjøpes uten batteripakke, slik at du kan bytte mens det andre paret blir vasket.

Sokkene får du kjøpt på bikeshop.no, hvor de koster 849 kroner for ett par med batteripakke og lader. Et ekstra par koster 259 kroner.

Bikeshop.no fører flere produkter fra AlpenHeat, som har spesialisert seg på elektrisk varmebekledning, med alt fra skosåler til hansker.

Se utvalget deres på denne siden.